Nätverksbrunch med ett gäng galet kreativa entreprenörer

hos Kinna

I söndags samlades ett gäng kreativa, driftiga kvinnor, alla verksamma inom kommunikation, PR och onlinemarknadsföring, över en brunch hemma hos Kinna Jonsson för att lära känna varandra och bygga nätverk.

När konkurrensen hårdnar och informationsflödet ökar kan man lätt bli protektionistisk och hålla på sitt. Och det kanske inte är så konstigt? De flesta av oss har säkert någon gång råkat ut för att folk vi litat på stulit både idéer och kunder.

Det är egentligen då den personliga utvecklingen och behovet av ett större kontaktnät blir allt viktigare. Nätverket bli en extra resurs till stöd för den egna organisationen och dess utvecklingsarbete. Detta är ännu mer sant för de mindre företagen.

I rätt forum, både online och IRL, skapar nätverkandet synergier och nya möjligheter. Det blev otroligt tydligt då vi bollade uppfinningar och idéer som vi matchade med tillägg, tweekar, kontakter, m.m. Efter 4 timmars spånande (kändes som 4 minuter) hade vi identifierat 4 konkreta affärsidéer, relevanta kontaktpersoner och tips om vidareutveckling. Det ska bli otroligt spännande att följa utvecklingen av dessa 4 projekt. Dessutom har nya affärskontakter knutits och möjliga gemensamma projekt identifierats.

Vi har på olika sätt funnit varandra i eller pga de sociala kanalerna, som också spelar en central roll i våra olika verksamheter. Allt det som vi gillar med de sociala kanalerna är också det som är bra med IRL-nätverk; transparens, delning, knyta kontakter samt uppmuntra/gilla.

Den här dagen gav sådan energi att det definitivt kommer att bli fler sådana. Dessutom blev smoothien vi gjorde till brunchen fantastiskt god. Receptet hittar du nedan.

Hur jobbar du i nätverk? On- eller offline? Kommentera gärna.
/Ylva

Kinnas kreativa smoothie:smothie
1 banan
225 g jordgubbar
1 dl mango
2 1/4 dl vanilj yogurt
1 msk koncentrerad apelsinjuice

Mixa & drick!

Speak Your Mind

*