Nytt år, nya möjligheter

Käringön

Strax innan årsskiftet flyttade vi in på EntrepreneurialHive. Denna flytt har betytt så mycket mer än bara ett byte av lokal och adress. Vi har fått massa nya kollegor, tillika inspirationskällor och samarbetspartners.

Det var med några av dessa vi gick till sjöss för en inspirerande och utvecklande helg på Käringön innehållandes allt från workshops till bad i tunna i snöstorm.

Käringön

Efter dessa två härliga dagar har vi fått massa input, tips och råd kring hur vi kan vässa våra produkter och tjänster ännu mer. Att bidra med feedback till andra har också varit otroligt utvecklande. En av de direkta följderna av denna konferens är att vi nu håller på att uppdatera vår hemsida.

Vilken bra idé att samlas ett gäng en- och tvåmansföretag på kick-off. Tusen tack, Ann-Sofie Hermansson! Det är inte bara storföretagen som har möjlighet eller nytta av att åka på konferens, minsann.

Härmanö

Vi på VIVA har alltid gillat att nätverka. Mest digitalt-socialt. Denna helg var en härlig påminnelse om kraften i det fysiska, mellan-mänskliga mötet. Och den digitala typen av möte behöver absolut inte utesluta den fysiska. Tvärtom kan det ena istället vara en förutsättning eller målet med det andra. Kombinationen tror jag mer på än någonsin! Ett tydligt exempel på detta är vårt arbete med Matbloggspriset och TuristHack.

Vad ser du för möjligheter eller utmaningar med kombinationen av digitala och fysiska möten? Kommentera gärna!

Vi ser fram emot att nätverka med er 2014, både digitalt och i ”köttvärlden”!

/Ylva.

Detta härliga gäng var med på kick-offen:
Ann-Sofie Hermansson, Brilliant Business
Anna Åberg, Cous
Micaela Ahdrian, Cous
Yvonne Gottfridsson, Cudri
Katharina Brunat, Brunat PR & Event
Petra Myhrman, Madison Company
Ylva Vitorovic, VIVA Communication
Tanja Varnica, VIVA Communication

 

 

Speak Your Mind

*