Team VIVA

I Team VIVA har vi samlat kompetenser både inom företaget och i vår nätverk för att kunna möta våra kunders behov.

Ylva_VYlva Vitorovic

Ylva är kommunikationsstrateg med lång erfarenhet av webbkommunikation och sociala medier. Hon föreläser inom ämnena Sociala medier, kommunikation och varumärke samt utbildar i sociala medieverktyg. Ylva har organiserat ett antal bloggresor för bl.a. Västsvenska Turistrådets räkning samt eventet TuristHack och sitter med i Matbloggsprisetjuryn. Mellan 2010 och 2012 drev hon Västsvenska Turistrådets kanaler. Ylva arbetar för Stena Line som Affärsutvecklare av den sociala webben.

”Att få kombinera två passioner; sociala medier och turism är något av det roligaste jag har fått syssla med under min karriär. Och att få träffa alla dessa underbara entreprenörer inom besöksnäringen som verkligen brinner för det som dem gör, det är en lisa för själen.”

Följ Ylva på:
Twitter: twitter.com/zylva
Blogg
: http://ylvavitorovic.wordpress.com
LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/ylvavitorovic

 

Dejan Vitorovic

Jag har över 20 år lång erfarenhet av att hjälpa företag med affärsrelaterade frågor, sälj och förendringsarbete inom olika industrier.

Jag ser till att vid varje kundkontakt skapa maximala värdet för alla inblandade. Analys av realiteten i förväntningar, säljcoaching, definition av business case och en lean exekvering vid beställningarna är min primära uppgift på Viva Communication.

”Jag trivs bäst i situationer där teknologi möter business. Att jobba med dessa frågor både internt och externt säkrar långiktigt relationsskapande och privat är mat och resande mina stora passioner, så engagemanget på Viva är en perfekt jobb och nöje kombination.”

Följ Dejan på:
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/dejanvitorovic/