Team VIVA

I Team VIVA har vi samlat kompetenser både inom företaget och i vår nätverk för att kunna möta våra kunders behov.

Ylva_VYlva Vitorovic

Ylva är kommunikationsstrateg med lång erfarenhet av webbkommunikation och sociala medier. Hon föreläser inom ämnena Sociala medier, kommunikation och varumärke samt utbildar i sociala medieverktyg. Ylva har organiserat ett antal bloggresor för bl.a. Västsvenska Turistrådets räkning samt eventet TuristHack och sitter med i Matbloggsprisetjuryn. Mellan 2010 och 2012 drev hon Västsvenska Turistrådets kanaler. Ylva arbetar för Stena Line som Affärsutvecklare av den sociala webben.

”Att få kombinera två passioner; sociala medier och turism är något av det roligaste jag har fått syssla med under min karriär. Och att få träffa alla dessa underbara entreprenörer inom besöksnäringen som verkligen brinner för det som dem gör, det är en lisa för själen.”

Följ Ylva på:
Twitter: twitter.com/zylva
Blogg
: http://ylvavitorovic.wordpress.com
LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/ylvavitorovic

 

Tanja_webbTatjana Varnica – Tanja

Tanja är webbredaktör med lång erfarenhet från IT branschen, projekt-/ produktionsledare och administrativt ansvarig. Hon har jobbat som webbredaktör på M2B/Turistsupport i två år med underhåll och design av informationssidor på www.vastsverige.com/goteborg, www.marstrand.se. Jobbade med program Basetool, Epi-server samt med SEO – sökmotoroptimering.

”Att strukturera och organisera är något som jag verkligen brinner för! I o m att sociala medier har blivit ett brett begrepp behöver folk mer hjälp med att synas i alla de kanalerna. Det bästa med detta jobb är snabba resultat och lyckan hos kunder som har fått lite tid över till annat.”

Följ Tanja på:
L
inkedIn: se.linkedin.com/in/tatjanavarnica
Instagram: tanjavgbg

 

Kinna_JKinna Jonsson

Kinna är kommunikationsstrateg med fokus på de sociala kanalerna och lång erfarenhet av webbkommunikation. Hon föreläser i ämnena sociala medier, kommunikation samt utbildar i sociala medieverktyg. Hon är utbildad social mediastrateg och började använda sociala medier 2005. Kinna driver matbloggen Kinnas blogg – Mormors Mat, sitter i juryn för Matbloggspriset och har tillsammans med Märtha Jonsson gett ut kokböckerna I mormors berså och I mormors skafferi på familjeförlaget, Klefstad förlag. Hon kan även hjälpa till med kravspecifikation och  projektledning för webb, usability och SEO.

”Jag är en nyfiken, nätverkande matnörd som älskar sociala medier. Att använda sociala medier i kombination med mat och turism är en av de mest spännande resor jag gjort i mitt liv. Idag har jag förmånen att, tillsammans med uppdragsgivare, få arbeta med det som intresserar mig mest.”

Följ Kinna på:
Twitter: twitter.com/kinnajonsson
Blogg
: http://kinnasblogg.blogspot.se
LinkedIn: se.linkedin.com/in/kinnajonsson